Luni 28 Noiembrie

Reclama unei firme din Botoșani care construiește morminte a devenit virală: „Încă un client mulțumit”. Reacțiile, pe măsură


Reclama unei firme din Botoșani care construiește monumente funerare a devenit virală, iar comentariile internauților sunt pe măsură. „Încă un client mulțumit”, sună motto-ul firmei, mai mult sau mai puțin inspirat.  

Firma de monumente funerare din Botoșani a postat o poză cu două morminte, la care a adăugat propria constatare: „Încă un client mulțumit”, scrie Monitorul de Botoșani.

La scurt timp, reclama s-a viralizat și a adunat sute de distribuiri și comentarii pe măsură. „E mort de fericire, nu mai poate”, „E ţeapăn de atâta fericire”, „Unii ar muri să vadă aşa ceva”, „Îi vine bine”, „E în al nouălea cer de fericire”, „A ales bine culoarea”, „Mor de nerăbdare să îmi fac şi eu o lucrare”, „Atât de mulţumit încât numai acolo stă”, „Îl ţine o viaţă”, „L-aţi lăsat fără cuvinte”, „Serviciile prestate de firma dumneavoastră l-au lăsat rece”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor. 

Și constructorii de morminte din Prahova folosesc reclama „Încă un client mulțumit”

Reprezentantul firmei care a distribuit reclama nu s-a arătat deloc deranjat de notorietatea căpătată peste noapte, dimpotrivă, mai ales că, pe lângă comentarii, s-a ales și cu o creștere a numărului de comenzi, mai scrie publicația botoșăneană. 

servicii funerare 2.jpg

Interesant este că firma din Botoșani nu este singurul constructor de monumente funerare care își face reclamă cu această expresie consacrată, de altfel.

Încă un client mulțumit” apare în postările de pe Facebook ale mai multor realizatori de morminte din Prahova, de pildă.


Comentarii Facebook