Puya, prima reacție după ce a fost prins drogat cu cocaină la volan: „Nu mai am nicio treabă. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac la Poliția Română”


Rapperul Puya a fost prins drogat la volan, în cursul zilei de miercuri, 27 aprilie, în București. Artistul pare să nu își facă griji prea mari după acest incident, care a ținut primele pagini ale ziarelor și televiziunilor. Cântărețul a mărturisit în fața fanilor că acum face reclamă la Poliția Română.

În cadrul unui festival de la malul mării, cântărețul a simțit să se justifice în fața fanilor cu privire la subiectul care a ținut primele pagini ale ziarelor în ultimele zile. El a precizat că nu vrea să discute mult despre asta, dar mai în glumă, mai în serios susține că mai nou face reclamă la Poliția Română, scrie Spynews.

Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să știți. Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo”, a spus el pe scenă.

Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez. Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă”, a mai zis artistul.

În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal", se arată într-un comunicat al poliţiei, conform Observatornews.ro.

Pe numele lui Puya a fost deschis dosar penal, iar el va fi dat în judecată, dar riscă să i se suspende permisul și să nu mai poată da examenul de conducere în următorii doi ani de zile.

Comentarii Facebook