Sambata 4 Februarie

Proprietarul unei mașini Tesla a rămas încuiat în afara mașinii, până când va schimba bateria


Un canadian a expus o problemă pe care a avut-o cu mașina lui electrică Tesla, despre care a spus că este un ”gunoi”. 

Mario Zelaya a relatat un incident bizar, pe contul său TikTok. Mașina achiziționată, în 2013, pentru 140.000 de dolari, are probleme legate de acumulatorul defect al mașinii.

La un moment dat, când a dorit să intre în mașină, aceasta nu s-a mai deschis. ”Mașina este la încărcat și se încarcă, dar îmi transmite mesajul că trebuie să schimb acumulatorul. Cred că au blocat-o de la distanță, din cauza clipurilor anterioare”, a susținut Mario Zelaya.

Actele mașinii sunt în interior, iar mașina e blocată! Nu e o problemă, am plătit 30 de dolari și am scos acte noi. Am primit sfaturi despre cum să dezasamblez mașina, dar nu am timp pentru așa ceva. Varianta actelor noi a fost cea mai ieftină și rapidă”, a mai spus bărbatul.

El a găsit un cumpărător pentru mașină, la prețul de 19.000 de dolari, dacă o deblochează.

Tesla nu se comportă bine în zonele friguroase, unde apare condensul la acumulator

Am vrut și eu să arunc Tesla în aer, așa cum a făcut tipul din Finlanda. Verificați pe Google ”greva foamei Tesla” și veți vedea câți oameni au probleme din cauza condensului care ajunge în acumulator și îl deteriorează. Ghici ce avem toți în comun, în afară că avem Tesla cu probleme la acumulator? Toți locuim în zone friguroase!”, a mai comentat Mario Zelaya, lăsând să se înțeleagă faptul că angajații lui Elon Musk nu ar fi construit o mașină performantă pentru oricare tip de climă.

Mulți proprietari ai unor modele mai vechi Tesla se plâng de probleme în zonele unde este frig. Sistemul de deschidere al portierelor poate să înghețe, iar chederele ar trebui tratate pentru a evita deteriorarea.

Comentarii Facebook