Duminica 28 Aprilie

Produs retras de pe rafturile unui cunoscut lanț de magazine din România din cauza unor probleme


Un produs care conține bacteria Listeria monocytogenes a fost retras de pe rafturile Carrefour. Este vorba despre produsul ,,File somon norvegian afumat  200G” al brandului propriu, Carrefour Extra, fiind afectate loturile 08092023 cu valabilitate până în 08.09.2023 și 17092023 valabil până la data de  17.09.2023.

,,Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni”, a anunțat productorul.

Clienții care au cumpărat  acest produs sunt rugați să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară!

image0 (4).jpeg

Comentarii Facebook