Premonițiile lui Dorian Popa! Vedeta spune dacă vine criza financiară mai ales că are investiții imobiliare majore


Dorian Popa crede că afacerile din mediul imobiliar vor avea cu siguranță de suferit.

Eu cred că toți suntem niște copii. Problema e că unii dintre noi nu își asumă chestia asta. Cine nu reușește să își asume că are un copil în interiorul lui are o mare problemă legată de fericire.

Planurile mele rămân aceleași, neschimbate. Investesc, în continuare, în imobiliare. Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină. Din păcate, sunt și vorbe de bun augur și vorbe de rău augur. Acum, să vedem. Până la urmă, Doamne, Doamne va decide ce urmează. Trebuie să fim pregătiți, pentru că trebuie să luăm în calcul și partea mai rea a poveștii”, a spus vedeta.

Dorian spune că nu este pregătit să piardă bani. ”Nu cred că se poate pune problema, neapărat, de pierdut de bani, ci cât de, probabil, micșorarea profitului, în cazul în care se va zdruncina un pic piața. Nu vorbim de o piață anume, vorbim de întreaga piață, pentru că, din păcate, repercusiunile problemelor mondiale se simt în felul următor. Noi simțim abia acum repercusiunile din 2021. 2022 va fi resimțit abia în 2023. Atunci, până prin 2024, nu putem să spunem că știm ce a fost și că "aia a fost". Încă, scalează problema”, conform Click.

Dorian Popa construiește un cartier de vile la marginea Bucureștiului. 

Comentarii Facebook