Premierul Orban explică fotografia în care stă la șpriț cu miniștrii din cabinet. Fumează, beau și nu poartă mască


Premierul Ludovic Orban a declarat că fotografia în care apare fumând și consumând alcool alături de miniștrii cabinetului a fost făcută în biroul lui, luni, 25 mai, de ziua sa.

Am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei. (...) Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău”, a explicat premierul Orban, conform Libertatea.ro.

Acesta a spus că nu purta mască pentru că a mâncat ceva gustări. ”Primii care au difuzat (poza) sunt Vasilcoiu (n.red. – fost purtător de cuvânt al ministerului Muncii în mandatul Liei Olguța Vasilescu – PSD) şi Orlando Teodorovici (n.red. – fost ministru al Finanțelor și fost vicepreședinte al PSD). Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza”, a comentat premierul pe marginea bănuielilor privind proveniența pozei. Bănuit este șeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă.

Vezi AICi cine apare în fotografie.

Comentarii Facebook