Duminica 28 Aprilie

Prea mult photoshop în fotografia de Crăciun a prinților de Wales. Louis nu are un deget, Charlotte, o mână prea lungă


Fotografia de Crăciun, postată de Kate Middleton și prințul William, a fost prea mult prelucrată în Photoshop. 

Micul prinț Louis are un deget lipsă de la mâna stângă, după cum au putut remarca fanii familiei regale.

În fotografia alb negru apar prințul George (10 ani), prințul Louis (5 ani) și de prințesa Charlotte (8 ani), care stă pe un scaun în fața grupului. Prințului Louis pare să îi lipsească un deget de la mâna stângă, cel mai probabil ca urmare a editării în Photoshop.

Degetul prințului Louis lipsește, de asemenea, au photoshopat și piciorul. Sper că nu au plătit pentru asta”, a scris un fan pe Twitter.

Degetul mijlociu al Prințului Louis lipsește și picioarele lui arată ciudat”, a observat un altul.

Prințesa Charlotte pare a avea o mână mai lungă, iar britanicii se întreabă dacă sigur sunt copiii cuplului regal. 

Sunt copiii prințului William adevărați sau sunt falși? De ce Louis nu are un deget și uitati-va la piciorul lui Louis, ambele picioare nu seamănă”, a menționat un alt utilizator de Twitter.  

index.jpg

Lui Louis îi lipsește un deget, iar mâna stângă a lui Charlotte pare prea lungă”, ”Oare William și Kate au închiriat un copil? Pur și simplu au photoshopat întreaga imagine. Aș vrea să știu”.

Deși este o frumoasă fotografie de familie, de îndată ce m-am uitat la ea am observat mâna lui Louis. Îi lipsește un deget. Asta m-a făcut să privesc mai aproape. Și piciorul lui drept pare modificat”, au reacționat fanii în comentarii

Poza a fost făcută de fotograful Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.

Comentarii Facebook