De ce se înnegrește după 10 ore carnea cumpărată din galantar


Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu a spus explicat de ce este nocivă carnea din galantare pentru organismul uman.

Toată carnea de pe galantare, dacă o lași 10 ore se înnegrește. De ce salata se veștejește după patru zile și carnea atât de repede? Ei, carnea roșie are în mijloc un nucleu de fier și fierul cu oxigenul face o substanță neagră la culoare. Ca să se oprească să nu fie altfel la culoare se pun nitriți, care e exact ca formolul. Cu ajutorul acestor nitriți carnea rămâne la fel la culoare. Dacă pui nitriți îți stă așa trei zile. Ei, nitriții ăștia când intră în noi, nu mai putrezesc morții. Nitriții favorizează cancerul, aceștia împreună cu aminoacizii sunt cancerigene”, a explicat medicul.

Nutriționist de renume: Mâncarea preferată a românilor nu este sănătoasă deloc

Comentarii Facebook