Joi 28 Ianuarie

Povestea emoționantă a tânărului ieșean care a mers pe cal până la maternitate pentru a-și vedea soția VIDEO


Imaginile cu un tânăr de 22 de ani, din Iași, care s-a urcat pe cal și a mers până la maternitate pentru a-și vizita soția care tocmai născuse au făcut furori pe internet în aceste zile.

Tânărul, Sergiu Ion Ciobotariu , provine din Răducăneni, localitate aflată la aproape 50 de kilometri de Iași, dar locuiește într-o zonă de la marginea Iașiului, într-un cartier numit ”Dallas”.

Bărbatul a povestit că, inițial, a încercat să meargă cu tramvaiul, însă nu a putut din cauza restricțiilor impuse în această perioadă, iar bani de taxi nu a avut, motiv pentru care s-a întors acasă, s-a urcat pe cal și a pornit la drum.

Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu, pentru BZI.

Acesta a spus că a fost plecat la muncă, însă când a aflat că soția sa a no=ăscut s-a grăbit să îi ducă mâncare.

În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare”, a mai spus el.

Tânărul și soția sa mai au încă doi copii și traiesc din greu, într-o casă sărăcăcioasă.

Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a mai spus tânărul.


.

Comentarii Facebook