Sambata 26 Octombrie

Povestea bizară de dragoste ce a făcut înconjurul lumii: După un an de relație, un bărbat a aflat că mireasa lui era de fapt... un mire!


Oare cum e să crezi că ți-ai găsit sufletul pereche, să vă îndrăgostiți și să ajungeți chiar și la căsătorie, iar după un an de relație să afli că partenerul tău nu este cine credeai tu. 

Asta i s-a întâmplat unui bărbat de 26 de ani din Indonezia, care s-a îndrăgostit iremediabil de o presupusă tânără pe care a cunoscut-o pe Instagram. Până să se întâlnească, au vorbit o bună vreme prin mesaje, însă erau siguri de sentimentele lor și de faptul că vor să-și petreacă restul vieții împreună. Astfel, relația lor a evoluat mai repede decât am crede, iar cei doi amorezi au făcut imediat pasul cel mare și și-au jurat iubire veșnică. 

În momentul înâlnirii, presupusa femeia era îmbrăcată cu straie tradiționale ce-i acopereau o mare parte din trup și față, nimeni nebănuind că în spatele acestor haine s-ar putea ascunde o persoană total diferită. Astfel, cei doi au făcut nunta, iar mirele avea de gând să profite de „noaptea nunții”, însă cea care îi era acum soție l-a tot refuzat. 

Ei bine, din această cauză, dar și pentru că femeia purta hijab în casă,  bărbatul a început să facă niște cercetări despre trecutul soției sale, iar ceea ce a aflat avea să fie șocul vieții sale. Mireasa lui era de fapt…un mire - Adinda. 

În urma căutărilor, bărbatul a reușit să dea de familia impostorului, familie despre care Adinda spunea că murise. Părinții acestuia i-au dezvălui bărbatului de 26 de ani că, de fapt, s-a căsătorit cu un alt bărbat. Neputând suporta adevărul, bărbatul a alertat autoritățile. După ce oamenii legii au intrat pe fir, au ieșit la iveală detalii revoltătoare din trecutul „miresei”

Se pare că Adinda se îmbrăca precum o femeie încă din 2020 și își subția vocea în așa fel încât să semene cu o persoană de sex feminin, motivul fiind acela de a pune mâna pe bunurile altcuiva. În acest caz, „mireasa” voia să fure bunurile familiei. 

Astfel s-a ajuns de la nunta la închisoare pentru Adinda care a fost arestat pentru fraudă, urmând să-și petreacă 4 ani de zile după gratii. 

mire-mireasa-indonezia.webp

Comentarii Facebook