Poveste unică: O adolescentă a fost admisă la Medicină la doar 13 ani. Cum a fost posibil


O adolescentă de doar 13 ani a fost acceptată la o facultate de medicină în SUA. Alena Analeigh Wicker a împărtășit vestea pe Instagram celor peste 20.000 de urmăritori ai săi.

Am muncit atât de mult ca să-mi ating obiectivele și să-mi trăiesc visele. Mamă, am reușit” a spus adolescenta.

Wicker a fost acceptată în programul Burroughs Wellcome Scholars Early Assurance de la Universitatea din Alabama la Heersink School of Medicine din Birmingham, a confirmat școala într-o declarație pentru CNN. Programul oferă acceptare timpurie a studenților care îndeplinesc cerințele.

Wicker are o listă de realizări impresionante

Wicker a postat pe Instagram că a absolvit liceul anul trecut la vârsta de 12 ani și a acumulat deja o listă de realizări impresionante. Într-un interviu pentru Washington Post, adolescenta a spus: „Sunt încă un copil normal de 13 ani”.

În prezent, ea este studentă atât la Universitatea de Stat din Arizona, cât și la Universitatea Oakwood și a obținut două diplome de licență separate în științe biologice, potrivit Washington Post.

fata medicina1.PNG

Am abilități extrem de bune de gestionare a timpului și sunt foarte disciplinată”, a spus ea pentru publicația americană. Wicker a creat „The Brown STEM Girl” pentru a ajuta fetele de culoare să se implice în știință și tehnologie

Wicker a creat „The Brown STEM Girl”, pentru a implica, inspira și educa fetele de culoare în STEM - știință, tehnologie, inginerie și matematică. Fundația Brown STEM Girl onorează moștenirea Katherinei Johnson, o pionieră pentru matematicienii afro-americani de la NASA.


Comentarii Facebook