Miercuri 24 Aprilie

Polițistul Godină i-a dat „lovitura” fatală Ministrului Educației: „România educată cu dvs plagiator în fruntea Ministerului Educației!”


Cunoscutul polițist Marian Godină nu a rămas indiferent nici față de scandalul zilei care a izbucnit în această dimineață la Ministerul Educației. Reamintim că jurnalista Emilia Șercan, de la PRESS ONE, a publicat un articol intitulat „Cum legiferează Sorin Cîmpeanu în interes propriu: a plagiat în 2006, ca universitar, iar în 2022, ca ministru, încearcă să-și auto-amnistieze plagiatul”. Articolul a stârnit un val de critici la adresa ministrului plagiator care se eschivează să confirme sau să infirme acuzațiile lansate de jurnalistă. 

România educată cu dvs plagiator în fruntea Ministerului Educației! Nu v-ar fi rușine!”, a scris Marian Godină, la una dintre postările publicată astăzi de Sorin Cîmpeanu pe pagina sa de Facebook.

Godină nu a uitat nici să lase un link cu știrea publicată de PRESS ONE. Însă, în scurt timp comentariul polițistului a fost șters și ministrul l-a blocat pe Facebook. 

La scurt timp după ce am citit articolul Emiliei Șercan despre plagiatul ministrului Sorin Câmpeanu, am intrat pe pagina dumnealui și i-am lăsat două comentarii. E prima dată când o astfel de persoană mă blochează și îmi șterge comentariile, nici Liviu Dragnea nu făcea așa ceva.Omul a postat în urmă cu puțin timp despre România Educată. Vă rog să-l întrebați despre România asta educată și de ce șterge comentariile. Îi puteți lăsa un comentariu aici. https://www.facebook.com/SorinMCimpeanu”, a precizat Godină pe o rețea de socializare, lăsând și un link către pagina de Facebook a ministrului. 

ss.jpeg

smd.jpeg

Comentarii Facebook