Duminica 28 Aprilie

Patronul firmei de dezinsecție din Timișoara, care a cauzat moartea a trei persoane, a fost reținut de polițiști


Patronul firmei care a efectuat dezinsecţia în blocul de pe strada Mioriţei din Timişoara, în urma căreia doi copii şi mama unuia dintre aceştia au decedat, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Acesta se află în arestul poliţiei, au declarat, marţi, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a anunţat că, luni, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au informat telefonic prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu privire la acest caz, persoanele vizate prezentând simptomele unei posibile intoxicaţii cu o substanţă necunoscută. Dintre acestea, trei persoane au decedat.

"În cauză există suspiciuni că intoxicaţia ar fi survenit ca urmare a unei deratizări realizate cu scurt timp înainte la imobilul respectiv. Prin procesul verbal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara (ora 15,30) s-a dispus sesizarea din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în baza articolelor din mas-media. (...) Prin ordonanţa din data de 18 noiembrie, orele 17,30, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus preluarea cauzei, având în vedere gradul de complexitate al acesteia. În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (...)", arată Violeta Filip într-un comunicat remis AGERPRES.

Comentarii Facebook