„Păcat, înger drag”. Altar de lumânări pentru elevul mort la banchetul de final de an, chiar sub ochii tatălui său profesor


Altar de lumânări și lacrimi pentru Flavius, adolescentul din Suceava care a murit sub ochii tatălui său la banchetul de a VIII-a. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri, la un restaurant de lux din Suceava, unde elevul petrecea la banchet.

Se pare că băiatul, cunoscut cu o formă gravă de epilepsie, se afla la masă cu colegii lui când i s-a făcut rău și a căzut secerat, fiind în stare de inconștiență, spre disperarea celor prezenți, care au cerut ajutor la 112. Medicii sosiți la fața locului l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. A fost resuscitat și transportat la spital. Pe parcursul nopții, elevul de 14 ani a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară, însă dimineața, în jurul orei 4.30, inima lui s-a oprit pentru totdeauna, scrie Observator

Băiatul nu consumase deloc alcool sau altceva care să-i fi făcut rău. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Flavius făcuse o fotografie alături de mama, tatăl și sora lui, chiar înainte de a pleca la petrecere. În timpul banchetului, adolescentul a lăsat la un moment dat capul pe masă. A fost momentul când tatăl a venit să verifice dacă este bine și a constatat că Flavius nu mai mișcă. Părintele a fost cel care a început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului de pe ambulanță. Din primele informații s-a stabilit că tânărul suferea de epilepsie și alte afecțiuni medicale asociate, notează sursa citată. 

Gardul școlii în care învățase Flavius a devenit în scurt timp altar de lumânări și fotografii în memoria tânărului. Rețelele de socializare s-au împânzit de mesaje de condoleanțe. Și tatăl adolescentului a scris, alături de o fotografie de doliu: „Lumina ochilor mei!!!”.

Păcat, înger drag!”.  „Mai era nevoie de un înger! Bunul Dumnezeu și Maicuta Sfânta sa va dea putere în cea mai mare durere pe care o poate trai omul ! Condoleante !”, „Profund îndurerați, am aflat de moartea neaşteptată a lui Flavius. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!”, „Sincere condoleanțe! Ce veste tristă..cumplit de dureros..Dumnezeu sa va întărească și sa l odihnească în pace!” sunt doar câteva din mesajele emoționante.

Comentarii Facebook