Miercuri 12 August

Oficialii CFR Cluj spun că Dan Petrescu e în spital cu COVID, nu umblă prin oraș


Oficialii CFR Cluj neagă informația potrivit căreia Dan Petrescu ar fi umblat prin oraș, deși avea COVID 19.

Nu ne-am antrenat zece zile. Aceşti băieţi sunt, din punctul meu de vedere, nişte eroi. Sacrificiul pe care l-au făcut în această seară (n.r. la meciul cu Botoșani), modul cum s-au dăruit şi cum au tratat fiecare fază din meci, din punctul meu de vedere este exemplar.Vreau să-i felicit, pentru că au trecut prin momente extrem de grele, cu toţii am trecut şi această victorie înseamnă enorm pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile.Dan este în continuare în spital şi a fost dezamăgit de unele ştiri din presă, o anumită poză cum că ar fi fost prin oraş. Nicidecum, el este sub supraveghere medicală şi atent monitorizat de toţi doctorii", a spus Bilașco după meci.

Antena Sport a publicat zilele trecute o fotografie cu un bărbat care seamănă foarte bine cu Dan Petrescu, fotogrtafie preluată de toată presa, inslusiv de Știri de Cluj.

CFR Cluj a câștigat marți și fără Dan Petrescu pe bancă, scor 1-0, grație golului reușit de Ciprian Deac. Vineri, campionii clujeni vor juca cu FCSB.

------------------

UPDATE

Primarul Emil Boc a spus că a discutat telefonic cu Dan Petrescu și că este în spital, nefiind vorba să circule pe stradă.

Comentarii Facebook