„O tragedie de nedescris”. Un tată s-a sinucis după ce a realizat că şi-a uitat fiul de 18 luni timp de 3 ore, în maşină


Tragedie de nedescris în SUA, un tată s-a sinucis după ce a realizat că şi-a uitat fiul de 18 luni în maşină. Copilaşul a fost găsit fără viaţă pe bancheta din spate, după ce a stat  trei ore, în temperaturi insuportabil de mari. 

Tatăl din Chesterfield era afară cu fiul său când s-a produs accidentul tragic. După ce a găsit cadavrul fără viaţă al băieţelului său în maşină, pe bancheta din spate, l-a luat şi l-a dus în casă. Era cu puţin timp înainte de prânz, menţionează poliţia. La scurt timp după, dispecerii de la urgenţe au primit un apel care anunţa că bărbatul s-a sinucis, scrie Nypost.com.

Pe drum, poliţiştii au primit un al doilea apel de la un membru al familiei care le-a explicat că tatăl copilului le-a recunoscut în stare de şoc că şi-ar fi uitat fiul în maşină timp de 3 ore şi că micuţul ar putea fi mort. Când au ajuns la faţa locului, ofiţerii au găsit maşina pe alee cu uşa din spate încă deschisă și scaunul de mașină pentru copii gol. În interiorul casei au găsit trupul neînsufleţit al micuţului. Tatăl în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în zona împădurită din spatele casei, cu o rană prin împuşcare autoprovocată. Nici identitatea tatălui, nici a copilului nu a fost dezvăluită, notează sursa citată. 

Este o tragedie îngrozitoare, de nedescris, la un nivel atât de mare. Inimile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii acestora care trec prin momente dificile. Am fi totuşi neglijenţi să nu ţinem cont de această ocazie nefericită pentru a le spune din nou oamenilor cât de important este să îşi verifice mereu maşinile pentru a fi evitate astfel de situaţii tragice”, a declarat ofițerul Chris Hensley reporterilor.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a descoperi circumstanţele producerii ambelor tragedii, în timp ce păstrează contactul permanent cu mama şi apropiaţii pentru a le oferi sprijinul şi suportul necesar în astfel de momente.

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook