O tânără de 21 de ani şi-a filmat soțul în timp ce moare, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori. Cu toate acestea, judecătorii au eliberat-o din arest


O tânără de 21 de ani din județul Vaslui și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit, apoi l-a filmat pe acesta cum moare. Procurorii au cerut arestarea femeii pentru omor, mai ales că și-a recunoscut fapta, dar judecătorii au decis că nu reprezintă un pericol public, iar măsura arestului nu se impune în acest caz. 

Femeia a fost reținută de polițiștii din comuna Gârceni pe 25 mai sub acuzația de omor. La acel moment, tânăra de 21 de ani era suspectă că și-a ucis soțul pe fondul consumului de alcool. Mai exact, bărbatul i-a reproșat că nu are grijă de copilul pe care îl aveau împreună și că este mai tot timpul beată. S-a iscat imediat un scandal între cei doi care a degenerat rapid. Femeia a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și și-a înjunghiat soțul de două ori în abdomen. 

Şi-a recunoscut fapta în timpul anchetei

Tânăra şi-a spălat apoi hainele pline de sânge, precum şi cuţitul. Şi-a sunat mama să-i povestească ce s-a întâmplat, dar nu a sunat şi la Ambulanţă. În schimb, până a ajuns mama ei, femeia şi-a filmat soţul cum agonizează. Într-un final a sunat şi la 112, dar după 90 de minute de resuscitare continuă, medicii au declarat decesul. Aceştia au precizat şi că dacă ar fi fost anunţaţi mai din timp, bărbatul ar fi avut şanse foarte mari de a supravieţui. La sosirea echipajelor de poliţie, femeia a declarat că bărbatul în vârstă de 28 de ani şi-a provocat singur rănile.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, iar ancheta acestuia a pus cap la cap întreaga poveste. După ce i-au fost prezentate toate probele, inclusiv filmarea pe care chiar a făcut-o, femeia şi-a recunoscut fapta. A fost reţinută imediat, dar judecătorii au decis că tânăra nu reprezintă un pericol public şi nu se impune măsura arestului. În schimb, ea a fost plasată în arest la domiciliu, potrivit vremeanoua.ro


Comentarii Facebook