O româncă s-a dat drept bărbat timp de 7 ani pentru a păcăli altă femeie. A obținut peste 65.000€ de la ea, după ce i-a promis că o ia de nevastă



O femeie a rămas fără bani și fără iubirea vieții ei, atunci când a aflat că nu era într-o relație de 7 ani cu un bărbat care locuia în străinătate ci ,,povestea ei de iubire” era, de fapt, o păcăleală orchestrată de o femeie din același oraș. 

Întâmplarea halucinantă a început în noiembrie 2016 atunci când o femeie din Craiova a cunoscut un bărbat pe o rețea de socializare care i-a povestit că este stabilit în străinătate. 

După o perioadă cei doi au început o relație, fără ca femeia să știe că în spatele profilului se afla o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, tot din Craiova.

În timpul celor 7 ani de relație, femeia care are acum 58 de ani, a fost convinsă, cu promisiuni de nuntă, să-i transfere falsului iubit suma de 242.000 de lei şi 17.000 de euro prin mai mult de 100 de transferuri bancare.

Într-un final, adică în decembrie 2023, femeia din Craiova s-a prins că a fost înşelată şi a mers la Poliţie.

"Pe parcursul acestei perioade, femeia, folosindu-se de diverse pretexte, inclusiv promisiunea de căsătorie, ar fi determinat-o pe persoana vătămată să-i transfere diverse sume de bani, în total 242.000 de lei şi 17.000 de euro, aceasta efectuând 101 transferuri bancare", informează IPJ Dolj.

Femeia a fost condusă la audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acesteia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune (101 acte materiale).

Persoana reţinută a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 


Comentarii Facebook