Miercuri 28 Septembrie

O fetiță de trei ani a murit după ce a fost călcată de mașina condusă chiar de tatăl ei


Un groaznic accident rutier, care a dus la decesul unei fetițe de numai 3 anișori, s-a produs luni după-amiază la Vicovu de Jos, județul Suceava, în curtea unei societăți comerciale. Fetița a fost călcată pe o alee pavată, pe care se juca, de roata mașinii conduse chiar de tatăl ei.  

Roata mașinii a trecut peste trupul fetiței, provocând mai multe traumatisme

În jurul orei 15.30, un tânăr de 27 de ani, din Vicovu de Jos, care conducea un BMW a intrat de pe drumul național în curtea societății, unde a efectuat un viraj la dreapta, pentru a pătrunde pa o alee pavată. Acolo se afla fetița de 3 ani, care se juca în poziția de șezut, pe pavaj, rezultă din cercetările poliției.

Din păcate, tatăl nu a văzut-o. Acesta venise în curtea societății tatălui său, respectiv bunicul micuței. Roata dreapta față a mașinii a trecut peste micuță. 

Tatăl a luat fetița și a transportat-o către Spitalul municipal Rădăuți, sunând totodată la 112. La Horodnic de Sus, s-a întâlnit cu ambulanța, predând victima.

Fetița a ajuns la spitalul Rădăuți, în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio-cerebral sever și alte traumatisme. Din păcate, pentru copila de numai 3 ani nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind declarat în jurul orei 16.30.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Comentarii Facebook