O fetiță de opt luni a fost botezată în apă cu acid, în biserică. Bebelușul a ajuns la spital de urgenţă


Un botez era pe cale să se transforme într-o mare tragedie pentru o familie din Villafranca Tirrena, provincia Messina, Italia. Fetița de doar opt luni care urma să fie botezată a fost stropită cu acid de preot atât pe creștetul capului, cât și pe gât.

Întâmplarea a făcut ca fetița să se afle în braţele naşului ei, iar cea mai mare cantitate de acid a picat în mâinile lui. Acesta a simțit imediat o senzație de arsură și a înțeles că nu este apă în sticlă.

Micuța a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. După examinare, medicii au decis că bebelușul este în afara oricărui pericol și a fost externat.

Se pare că preotul foarte în vârstă care urma să oficieze slujba botezului a rugat un băiețel să găsească și să îi aducă sticla în care se afla apa sfințită, în baia bisericii. Din păcate, copilul a încurcat sticla cu apă cu una cu acid, în care se mai afla doar puțin lichid. Crezând că este apă, băiețelul a umplut recipientul fără să-l golească mai întâi, pentru a-l aduce la cristelniță. Părinții fetiței au decis să nu depună plângere în urma acestui incident, potrivit leggo.it.


Comentarii Facebook