O fetiță de doi ani și-a pierdut viața, după ce a fost uitată în masină de mama ei: „Cum să îți uiți copilul în mașină?”


O fetiță de doi ani a murit după ce a fost uitată de mama ei într-o mașină, timp de șapte ore. Părinții nu știau că micuța se afla în autoturism.

Copilul a fost găsit în mașina parcată, marți, 30 august, în fața unei case din Franklin, New Jersey, SUA, după ce poliția a fost chemată la fața locului înainte ca mama ei să se prăbușească din cauza șocului și să fie dusă la spital, relatează Mirror.

Vecinii au susținut că părinții copilei nu știau că a fost lăsată în mașină. Polițiștii au ajuns la casă și au bătut la ușa din față după ce au descoperit că fetița a murit pe locul din spate al mașinii. Ei au spus că au auzit apoi strigătele dureroase ale părinților după ce au aflat vestea îngrozitoare.

Părinții, devastați de moartea copilei

Doar țipau de durere și de suferință. Ea s-a prăbușit la pământ și el s-a dus să o ajute. Sunt niște părinți grozavi. I-am văzut foarte iubitori și își iubeau mult copiii”, a declarat un vecin. „Cum se poate întâmpla asta? Cum uiți? Cred că suntem cu toții uituci, am uitat lucruri în mașină. Dar cum să uiți copilul? Eu nu nu înțeleg”, a spus un alt vecin.

copila murit in masina.jpg

Autoritățile au anunțat Biroul Medical Regional de Nord din New Jersey, care va răspunde pentru a conduce investigația. Nu vor fi dezvăluite alte detalii în acest moment în timp ce anchetatorii își desfășoară ancheta”, a declarat poliția.

O anchetă pentru cele întâmplate este în curs de desfășurare.


Comentarii Facebook