„Este un șoc pentru noi”. O mamă şi-ar fi omorât cei doi copilaşi, ca mai apoi să-şi pună capăt zilelor. Femeia e profesoară


Caz tragic în SUA, unde o profesoară și cei doi copii mici au fost găsiți împușcați într-o presupusă tragedie de tip crimă-sinucidere. Poliția a descoperit trupul neînsufleţit al profesoarei Laura Moberley, în vârstă de 42 de ani, al fiului ei Eric, în vârstă de 11 ani, și al fiicei Emily, în vârstă de 8 ani, în interiorul casei lor, în timpul unui control, după ce au fost raportate focuri de armă.

Oamenii legii investighează incidentul și au încercat pe cât posibil să nu rănească rudele apropiate cu vestea devastatoare. Ancheta este în curs de desfăşurare, mai ales că oamenii legii nu cunosc încă detalii despre cum a fost posibilă o astfel de tragedie. 

Laura Moberley a fost profesoară la școala Carolina Forest, unde a fost angajată în 2018. Emily era elevă în clasa a treia, în timp ce Eric, elev în clasa a șaptea. Într-o declarație oficială a fost menţionat: „Suntem fără cuvinte după ce am aflat despre incidentul tragic care a afectat o întreagă familie. Transmitem cele mai puternice rugăciuni pentru familia Moberley și pentru toți cei care i-au cunoscut. Încurajăm comunitatea noastră să-și păstreze elevii și personalul în gândurile și rugăciunile lor în această perioadă incredibil de dificilă''.

Un vecin a declarat că situația nu seamănă cu nimic din ceea ce a văzut vreodată în micul oraș în care a locuit în ultimii 13 ani. „Cred că este un șoc pentru cei mai mulți dintre noi care trăim aici, că așa ceva s-ar putea întâmpla atât de aproape de casă'', a spus Rizzo. Comunitatea are multe întrebări într-un caz care a luat pe toată lumea prin surprindere, conform Daily Mail. 

Comentarii Facebook