Joi 1 Decembrie

O femeie s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă. I-a fost blocat numărul până achită suma


O femeie din Sighetu Marmaţiei a fost șocată în momentul în care a primit factura de la compania de telefonie mobilă. Suma pe care trebuia să o achite este 70.000 de lei.

O femeie din Sighetu Marmaţiei a avut un şoc atunci când a primit factura la telefon la începutul lunii iunie. În condiţiile în care plătea, în medie, 110 lei, acum factura era de 70.000 de lei. Femeia a mers la cel mai apropiat centru al companiei de telefonie mobilă pentru a cere explicaţii. Angajaţii au fost la rândul surprinşi de suma uriaşă de pe factura şi şi-au alertat imediat superiorii, potrivit Sighet 247.

După mai multe verificări, angajaţii companiei de telefonie mobilă au ajuns la concluzia că nu este o eroare din parte lor, factura fiind emisă corect. Aceştia i-au spus clientei că, cel mai probabil, telefonul a fost atacat de un virus ce a permis auto-apelarea către numere cu plată, la preţuri foarte mari, în ţări exotice.

Femeia şi-a angajat un avocat pentru a o ajuta să desluşească această poveste. Între timp, compania de telefonie mobilă a blocat numărul clientei până la achitarea facturii. Contactaţi de jurnaliştii din Sighetu Marmaţiei, cei din conducerea companiei nu au oferit momentan niciun punct de vedere oficial.

Comentarii Facebook