Duminica 5 Februarie

O femeie de 72 de ani a oprit de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă o colegă de salon pentru că o enerva zgomotul


O femeie de 72 de ani din Germania a fost arestată pentru tentativă de omor după ce a oprit de două ori ventilatorul colegei cu care împărțea un salon de spital pentru că o deranja zgomotul, scrie The Guardian

Poliţia şi procurorii spun că medicii i-au explicat femeii, după ce a oprit prima dată ventitlatorul, în jurul orei 20:00, că aparatul o menţine pe cealaltă pacientă în viaţă. 

Deşi suspecta a fost informată de personalul spitalului că aportul de oxigen este o măsură vitală, ea a deconectat din nou aparatul în jurul orei 21:00”, se arată într-un comunicat al poliţiei din Mannheim, oraş în care s-au petrecut faptele.

Pacienta de 79 de ani, care era conectată la ventilator, a trebuit să fie resuscitată, spun autorităţile, însă acum este în stare stabilă, deşi este încă internată la secţia de terapie intensivă. Suspecta a fost arestată preventiv şi este acum la închisoare.


Comentarii Facebook