O femeie a încercat de aproape 1000 de ori să ia permisul de conducere. La final a fost răsplătită cu bani


O femeie a încercat de 960 de ori să obțină permisul de conducere, iar perseverența ei a fost răsplătită de un producător auto cui o mașină.

Cha Sa-soon, 69 de ani, din Coreea de Sud, a încercat prima dată să obțină permisul în aprilie 2005, iar apoi cinci zile pe săptămână, timp de trei ani - cu un total de 780 de încercări, a perseverat.

După acești ani, ea a dat testul numai de două ori pe săptămână, iar în cele din urmă l-a trecut, arată publicația Mirror.

Examenul practic l-a dat de încă zece ori - ceea ce înseamnă că a trecut prin 960 de examene, în total, înainte de a obține în sfârșit permisul.

Toată aventura a costat-o aproape 12.500 de euro, iar instructorul ei de conducere a declarat că s-a simțit ușurat când Cha Sa-soon a reușit, în final: ”Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori. Am simțit ca și cum o povară uriașă a căzut de pe spatele nostru. Nu avusesem curajul să-i spunem să renunțe, pentru că ea continua să încerce”.

Femeia a devenit o celebritate națională și a apărut și într-o reclamă Hyundai, care i-a făcut cadou chiar și un vehicul nou în valoare de aproape 13.000 de euro.


Comentarii Facebook