O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori pe stradă. Ce au descoperit polițiștii?


Fostul șef al Poliției Locale din Oradea este suspectat că și-ar fi înjunghiat soția. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, după care s-a făcut nevăzut.

Potrivit presei locale, bărbatul a fost director general și director adjunct al Poliției Locale Oradea, dar a ocupat și diferite funcții de conducere în cadrul Primăriei. Incidentul în care bărbatul este suspect s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, în timp ce se afla pe stradă. Când a fost descoperită, aceasta a fost transportată de urgență la spital și operată. În momentul actual, starea femeii este stabilă, conform bihon.ro

Suspectul s-ar fi înjunghiat singur

Și suspectul a ajuns la spitalul din Oradea. El a fost găsit de polițiști în zona producerii incidentului, cu hainele pline de sânge și mai multe răni pe mâini, picioare și abdomen, după ce s-ar fi înjunghiat singur.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Ei nu au reușit încă să-l audieze pe suspect deoarece acesta se află internat în spital.


Comentarii Facebook