O femeie a adoptat o fetiță și acum regretă ce a făcut: ”Mă simt groaznic”


O femeie a anunțat că regretă adopția făcută, iar acest lucru a stârnit indignare.

Mama a postat totul pe internet, vorbind despre adopția făcută acum 15 ani. Ea a precizat că regretă decizia și a spus că și-ar fi dorit să nu o facă niciodată.

O mamă a stârnit reacții de indignare pe internet, după ce a dezvăluit că regretă faptul că și-a adoptat fiica. Povestea a început câțiva ani după ce ea a devenit mama biologică a unui fiu, conceput prin fertilizare in vitro.

Cu dorința de a mai avea un copil, dar fără a dori să recurgă la proceduri suplimentare, ea și soțul ei au decis să adopte. Cu toate acestea, femeia mărturisește că nu a reușit niciodată să dezvolte o legătură cu fiica adoptivă, în prezent în vârstă de 15 ani, și simte că îngrijește un copil care nu este al ei.

Am adoptat această fetiță frumoasă ai cărei părinți erau prea mici pentru o crește ei înșiși. Am iubit-o atât de mult și nu am tratat-o diferit, dar nu am avut niciodată sentimentul că este a mea.

Adesea simt că aș îngriji copilul altcuiva. Mă simt groaznic, dar nu mă pot abține. Am încercat să mă forțez să simt asta, dar pur și simplu nu o fac. Ea are 15 ani acum și nu am simțit niciodată o legătură cu ea”, a povestit femeia, pe Reddit. 

Lucrurile s-au înrăutățit în urmă cu patru ani

Acum patru ani, lucrurile s-au deteriorat și mai mult pentru că femeia și soțul său au devenit din nou părinți, pe cale naturală. Au avut o altă fată, iar gândul că a greșit când a adoptat un copil s-a înrădăcinat și mai adânc în mintea mamei.

În timpul sarcinii , hormonii mei erau peste tot și am început să-mi urăsc fiica adoptivă pentru că simțeam că dacă aș fi așteptat, atunci nu ar fi trebuit să o am. Când s-a născut fiica mea, totul s-a simțit bine. Am simțit o conexiune adecvată ca cu ea și m-am legat imediat.

Sună oribil, dar adoptarea ei a fost o greșeală masivă. Mi-aș dori să mă pot întoarce în timp. O iubesc în bucăți, dar, din păcate, nu la fel de mult ca copiii mei biologici. Mă urăsc pentru asta de când le-am promis părinților ei că nu o voi iubi altfel și simt că am dezamăgit pe toată lumea”, a completat femeia care a adoptat un copil și a ajuns să regrete.

Cei care au văzut postarea au reacționat diferit:

Sper cu adevărat că fiica ta adoptivă nu știe ce simți. Te-ai uitat la ajutor profesionist pentru a diseca ceea ce se întâmplă și de ce nu ți-ai permis să creezi relații? Există atât de multe tehnici acolo, care ar fi putut fi folosite pentru a crea acea legătură. Știu pentru că pe unele le-am folosit atunci când m-am străduit să mă relaționez cu fiica mea adoptivă”, i-a spus cineva.

Comentarii Facebook