O chelneriță românca a reușit să fure 116.000 de euro din barul în care lucra în Spania. Femeia a furat zilnic timp de 4 ani


O chelneriță româncă a furat o sumă uriașă de bani din barul în care muncea, în orașul spaniol Irun.

Femeia a fost ospătăriță în barul din Spania, în perioada 2016-2019, timp în care și-a însușit, prin diferite metode, suma de 116.000 de euro. 

Parchetul consideră că faptele constituie infracțiunea de delapidare în formă continuată, pentru care solicită ca, pe lângă pedeapsa închisorii, inculpata să plătească o amendă de 3.000 de euro și să o despăgubească pe reclamantă, proprietara unică a barului, cu 116.186,32 euro.

Aceasta a profitat de faptul că avea o brățară magnetică pentru a efectua operațiuni și a manevra casa de marcat, furând cu orice ocazie. 

Una dintre modalitățile de a obține bani a fost simularea de rambursări după anularea bonurilor, ceea ce a generat ,,un exces de numerar față de contabilitatea zilnică a casei de marcat", iar cu alte ocazii a încasat vânzările fără să emită bonuri, ceea ce a dus, de asemenea, la "un exces de numerar".

Potrivit procurorului, chelnerița a efectuat aceste operațiuni "zilnic și în mod deliberat", fără a avea vreo grijă că poate fi prinsă. Aceasta riscă acum 4 ani de închisoare.

Comentarii Facebook