O asistentă a murit după două zile de la administrarea vaccinului Pfizer


O asistentă portugheză, de 41 de ani, a murit după două zile de la administrarea vaccinului anti-Covid Pfizer, scrie DailyMail.

Sonia Acevedo a murit de Anul Nou, după 48 de ore de la vaccin. Asistenta era mama a doi copii și lucra la un spital de pediatrie Porto. Acevedo nu a suferit efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată.

Tatăl victimei, Abilio Acevedo, a declarat pentru cotidianul portughez Correio da Manha: ”Era în regulă. Nu avusese probleme de sănătate. Avea vaccinul Covid-19, dar nu avea simptome. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a dus la moartea fiicei mele”.

Institutul Portughez de Oncologie a precizat că: ”În ceea ce privește moartea subită a unui asistent de la IPO-ul din Porto la 1 ianuarie 2021, Consiliul de administrație confirmă evenimentul și exprimă regret sincer familiei și prietenilor în certitudinea că această pierdere se simte și aici. Explicația cauzei morții va urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe”.

Tatăl femeii a fost anunțat în prima zi a anului că fiica lui a murit, după ce au mâncat împreună în ajunul Anului Nou. ”Fiica mea a plecat de acasă și nu am mai văzut-o în viață”, a spus acesta.

Fiica asistentei, Vania Figueredo, a afirmat că mama ei s-a plâns numai de un disconfortul ”normal” din zona în care a fost înțepată.

page.jpg

Comentarii Facebook