Nelu Ploieșteanu a murit. Ultimul mesaj public: Moarte, MINUNI și ”masca de oxigen" pe care i-a dat-o Dumnezeu


Nelu Ploieșteanu a apărut ultima dată la Antena Stars, pe data de 20 ianuarie, când a făcut unele dezvăluiri halucinante.

Eu am o credință în sufletul meu. Eu zic că dacă mâine se termină, e soare afară, nu-mi pare rău. Am făcut atâtea lucruri care mă bucură, ca și cum aș fi trăit 170 de ani. Dacă trăiește unul atât, nu face cât am făcut eu până acum. (...) Nu am făcut rău nimănui", spunea Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu, despre credința în minuni, înainte de a se aștepta o minune pentru el.

Întrebat dacă crede în minuni, artistul a completat: "Cred enorm de mult. În viața mea s-au întâmplat foarte multe lucruri la care nu mă așteptam. Dar am o vorbă: Când am perna pe față, Dumnezeu îmi dă oxigen. Asta e viața, trebuie să le guști pe toate".

Nelu Ploieșteanu a învățat că minunile există atunci când, în urma unui preinfarct, medicii i-au aplicat un tratament destul de dur și i-au spus că șansele de supraviețuire sunt minime, dar ca prin miracol "după opt ani de tratament, cu strictețe datorită copiilor și soției, mi-a eliminat toate medicamentele. Mi-a dat un regim strict pe care nu l-am ținut deloc, dar nu sunt un mare gurmand. Am făcut o analiză și așteptam rezultatul. A venit soția și mi-a spus că mi-au scos medicamentele", a completat artistul, scrie DCnews.ro


Comentarii Facebook