Nelson Mondialu a stârnit revoltă pe YouTube


Nelson Mondialu a stârnit revoltă pe YouTube, după ce în ultimul său vlog urcat pe canalul lui, a folosit un limbaj nepotrivit.

Interlopul clujean Nelson este într-un conflict cu Bianca Comănici, fost iubită a fiului său, despre care s-a aflat lunile trecute că lucra la videochat. 

Ia intrați și dați în ea de **** ce e. De o prind, o scuip toată ziua. Eu știu ce a făcut Hamude cu ea. Ăla și-a bătut joc mai tare de ea. Eu nu am vrut să zic. E vagabond Hamude cu femeile. Cei care sunteți aici, să-i spuneți să stea pe fundu ei, zdreanță .... cu filme p****.

Nu i-a fost rușine de părinții ei. Ei au crezut că îl fac pe copil să se certe cu mine. Au crezut că îl face pe Lobo să râdă lumea de mine. Târâturi. Oricare o ia, o ia pentru bani, să-i producă, ori să i-o f***. Ascultați-mă ce vă spun. 

Acuma dacă tot ăsta, să o iau și pe soră-sa un pic, să o ... așa. Înțelegeți? Că pe mă-sa ce să fac așa? Poate s-ar liniști așa. Îi dau la ***”, a spus Nelson Mondialu într-un vlog, conform wowbiz.ro

bianca-puterea-dragostei-nemachiata.jpg

Bianca Comănici a câștigat de două ori show -ul matrimonial Puterea Dragostei, ultima dată alături de Livian, băiatul lui Nelson Mondialu. Cei doi au încasat fiecare câte un cec în valoare de 10.000 de euro.

Comentarii Facebook