Marti 16 August

Mireasa a murit în ziua nunții, iar mirele a cerut-o și s-a căsătorit în aceeași zi cu sora acesteia


Un bărbat nu a stat pe gânduri după ce aleasa a murit în fața altarului și s-a căsătorit, în aceeași zi, cu sora acesteia. După nuntă, prima mireasă a fost incinerată. 

Times of India, citat de Newsweek, scrie că incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când Mangesh Kumar, din Uttar Pradesh, India, urma să se căsătorească cu Surbhi. Însă tânăra Surbhi s-a plâns că nu se simte bine și s-a prăbușit chiar în timpul ritualului de nuntă. Familia a dus-o rapid la spital, dar, din păcate, a fost declarată moartă. Cauza decesului a fost infarctul.

Familia a dus corpul miresei acasă, pentru incinerare, conform tradiției locale. Mirele nu a stat pe gânduri, a vorbit cu părinții lui Surbhi și a cerut mâna celeilalte fiice, sora mai mică a miresei decedate. Culmea este că aceștia au fost de acord. 

Fratele lui Surbhi, Saurabh, a spus: ”A fost o situație bizară, întrucât nunta surorii mele mai mici avea loc în timp ce cadavrul celeilalte surori zăcea într-o altă cameră”.

Nu știam ce să facem în acel moment”, a mai spus fratele miresei. ”Cineva care venise la nuntă a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha să se căsătorească cu mirele. Ambele familii au discutat și au fost de acord”.

Unchiul miresei le-a spus și el jurnaliștilor că decizia nu a fost una ușoară.

A fost o decizie grea pentru familia noastră”, a spus unchiul mireseilor. ”O fiică zăcea moartă într-o cameră, iar nunta alteia se desfășura într-o altă cameră. Nu am experimentat niciodată astfel de emoții mixte. Durerea pentru moartea lui Surbhi și fericirea pentru nunta lui Nisha…”, a mai spus acesta

După nuntă, Surbhi a fost incinerată.

Ciudățeniile la nunțile din India nu sunt ceva rar. Luna trecută, o mireasă s-a căsătorit cu un invitat la nuntă, după ce mirele a dispărut.

Comentarii Facebook