Ministrul Finantelor, Adrian Caciu: ”Sunt briliant, pot sa fiu și președinte. S-ar putea sa surprind universul într-o zi și să-i încurc regulile”


Ministrul Finanțelor, Adrian Caciu (PSD), se lăuda în 2017 că are o minte ”brilianta” și că poate fi ”președinte, deputat, senator, premier, ministru”.

La împlinirea vârstei de 43 de ani, Câciu s-a lăudat singur pe blog.

Am fost un copil cuminte, cu o minte de nazdravan. As putea spune geniala, dar ar însemna sa ma pup singur pe frunte. O sa ma limitez la ‘sclipitoare’. Ca adult, sunt la fel de ‘briliant’. Intre mine si Soare distanța e egala cu cea dintre el si mine. Sunt bine, mulțumesc!

Pot fi orice. Presedinte, deputat, senator, premier, ministru, functionar, director, CEO, CFO si alte C-uri din astea bombastice, simplu angajat, ‘sef la lopeti’, ca sa nu spun sef de post.

(…) Am comportament de leader, desi dorm in haina de poporan. Unii ma invidiaza, altii ma barfesc. Unora le plac, altora nu. Acum, sa-mi fie scuzata aroganta, nici nu o sa incerc sa le plac! Tati, e greu sa ma intelegeti daca nu priviti viata ‘pro’! Iubesc prea mult aceasta tara ca sa imi pierd timpul explicand unora cum isi irosesc energia pe chestii fara rost. Prefer sa fac, sa tac si sa-i las in pace pe prosti! Sunt un optimist incurabil, un idealist notoriu, la mine nu exista ‘nu se poate’, exista doar ‘hai sa incercam’. Nu cred in tabu-uri, iar tabu-urile sunt speriate de mine!

Sunt un arici! Nu suport prostia si ignoranta, iar pe masura ce trece timpul sunt tot mai putin tolerant la incompetenta. Nu ma intereseaza coruptia. Consider ca toti cei care sufera de sindromul coruptiei sunt prosti care vor sa fure startul si sa parvina. Treaba lor de prosti!  

(…)  Cand m-oi lasa de incercarea de a face bine tarii mele si poporului meu, poate o sa ma apuc de muzica. Insa nu as vrea sa se stie ca eu cant. The shadow man, asa imi va fi numele! Nu am nevoie de publicitate. Dumnezeu ma iubeste asa, anonim. Si eu il iubesc, asa impersonal, cum mi se prezinta.

Ce sa va mai zic? Am fost si print si cersetor, am cantat si am iubit, am fost si sus, am fost si jos. Sunt o sinusoida intr-un univers controlat. S-ar putea sa surprind universul intr-o zi si sa-i incurc regulile… dar asta nu va priveste pe voi…

(…) Asta e unul din blestemele acestei tari: a fost condusa de slugi. Cum se ridica unul independent, cum ii apar dosare, cum e tradator, cum i se taie capul!

Nu m-am decis ce fac in 2019. Daca mai fac multe figuri Klaus sau Dacian, s-ar putea sa ma aiba contracandidat. Cu dosarele pe masa. Alea despre ipocrizie. Poate ca nu e cazul. Nu m-am decis unde o sa fiu in 2020. Dar cu siguranta ne vom auzi si veti sti”, scria Caciu in 2017 pe blogul lui.

Comentarii Facebook