Miniștrii fără mască, care au băut și fumat cu premierul Orban, au fost amendați. Premierul Orban s-a autodenunțat


Poliţia Capitalei i-a amendat pe miniștrii care au apărut în fotografie alături de premierul Ludovic Orban, fără măști de protecție, în timp ce fumau și consumau alcool. 

Doi membri ai Executivului au fost sancţionaţi cu câte două amenzi contravenţionale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi pentru fumat în spaţii în care acest lucru este interzis. În poza se vede cum Ludovic Orban fumează si nu poartă mască, la fel si ministrul de externe, Bogdan Aurescu, scrie Mediafax.

Virgil Popescu şi Lucian Bode au primit 2.500 de lei amendă pentru că nu au purtat mască.

O altă persoană a fost amendată cu 1000 de lei pentru că nu a purtat masca corespunzător. Cel mai probabil este vorba de vicepremierul Raluca Turcan, care purta mască, dar o avea 

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise”, au transmis reprezentanţii Guvernului.

Fotografia în care miniștrii și premierul Ludovic Orban beau și fumează a fost realizată luni, 25 mai, de ziua primului ministru. Cineva a realizat poza și a distruibuit-o greșit, fiind postată pe Facebook de fostul ministru de Fiananțe, Eugen Teodorovici. 

Comentarii Facebook