Duminica 28 Aprilie

Meseria de livrator de mâncare este tot mai periculoasă! L-au agresat bombardierii fără bani de comandă - FOTO


Un livrator s-a ales cu mașina vandalizată de un grup de clienți care nu a avut suficienți bani să plătească lucrurile comandate.

Un bărbat de 48 de ani, livrator Glovo, s-a ales cu luneta mașinii spartă, după o livrare în cartierul ploieștean Mimiu. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.30, acesta a ajuns pe strada Fabricilor pentru a livra o comanda. Însă, tinerii care plasaseră comanda nu au avut suficienți bani pentru a plăti.

Clienții l-au alungat pe livrator, i-au luat mâncarea și au și aruncat cu pietre după el.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, despre faptul că a avut un conflict verbal cu o persoană, în timp ce se afla pe strada Fabricilor, fiindu-i spartă luneta autoturismului personal.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că bărbatul, în calitate de livrator de comenzi, s-a deplasat pe strada Fabricilor, din municipiu pentru a livra o comandă, întâlnindu-se cu patru tineri, doi băieți și două fete cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.

Întrucât tinerii în cauză nu au putut achita întreaga comandă, a izbucnit un conflict verbal, bărbatul intenționând să plece, moment în care, tinerii i-ar fi spart luneta autoturismului, ulterior fugind de la fața locului”, au transmis autoritățile.

Suntem tot oameni”

Se pare că situațiile de acest gen sunt destul de dese, iar livratorii riscă multe. Aceștia au ajuns să se teamă de clienți și solicită ca zonele periculoase și rău famate să fie scoase din aria de livrare. Însă, coordonatorii aplicațiilor de acest gen nu intenționează să își restrângă aria de activitate, iar livratorii rămân într-un real pericol.

Pentru ei înseamnă bani pierduți, pentru noi daune sau viața. Poate când unul dintre noi își va pierde viața într-o, zi atunci vor înțelege cât de periculoase sunt aceste livrări.

Suntem înjurați că parcăm aiurea uneori, suntem conștienți de asta. Stăm 10 ore pe zi în traficul asta infernal și suntem tot oameni”, a declarat un livrator, potrivit observatorulph.ro.

Comentarii Facebook