Duminica 28 Aprilie

Mesajul milionarului din gunoaie Silviu Prigoană către Columbeanu: ”Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă”


Milionarul Silviu Prigoană, patronul Rosal, are o pensie de ordinul zecilor de mii de euro.

Silviu Prigoană (59 de ani) a avut grijă să-și aranjeze bătrânețile din vreme. De-a lungul timpului, Prigoană a demarat afaceri cât se poate de profitabile, de milioane de euro, în diverse domenii, de la salubritate la televiziune. 

Acesta a cotizat timp de 20 de ani la Stat cu sume impresionante, mai ales că avea salarii de ordinul sutelor de mii de euro, iar acum are o pensie de invidiat. 

Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! 

Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!“, a declarat omul de afaceri, în podcastul lui Viorel Grigoroiu. 

Silviu Prigoană avea un salariu de 160.000 de euro brut. ”Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar.

Cum adică să-mi pun eu ca șef, salariu minim pe economie, ca să nu cotizez? E o prostie asta ce a zis Tatoiu!”, a mai precizat Silviu Prigoană. 

Despre Irinel Columbeanu, Prigoană a spus că nu are bani pentru că nu a avut cap.

Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător. 

Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a mai spus omul de afaceri. 

Milionarul Silviu Prigoană s-a născut în localitatea Gherla, din Cluj. Prigoană este un om de afaceri și politician român, a fost acționar principal la Rosal Grup și fondator al posturilor de televiziune: Realitatea TV, Etno TV și Taraf TV. Acesta a fost deputat de București, din partea PDL, în legislatura 2008-2012.

Comentarii Facebook