Duminica 28 Aprilie

Matthew Perry, starul din serialul ,,Friends” a murit. Actorul avea 54 de ani


Îndrăgitul actor Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din celebrul serial ”Friends”, a murit la vârsta de 54 de ani. 

Actorul a murit după ce s-ar fi înecat accidental, sâmbătă, în locuința sa din Los Angeles, informează publicația LA Times. 

Nu a fost găsit niciun indiciu care să sugereze un act criminal. 

Un apel la 911 a fost primit la ora 16.07 pentru o urgență de salvare din apă, fără alte detalii, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles pentru CNN.

Actorul s-a născut la 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts, şi a fost nominalizat de trei ori la premiile Emmy şi o dată la Globul de Aur. A devenit celebru odată cu rolul lui Chandler Bing din serialul ”Friends”. Comedia care a fost difuzată timp de 10 sezoane, din 1994 până în 2004, a devenit rapid un fenomen și a înregistrat audiențe record, având fani extrem de dedicați. 

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați", a declarat Warner Bros Television Group.

Comentarii Facebook