Mărturia criminalului în serie Csampar, dus de primărie în vacanță pe litoral: ”Primarii sunt băieți buni”


Singurul criminal în serie din Bucureşti de după Revoluţie, Marius Csampar, a fost dus în vacanță pe litoral de primărie.

Acesta a fost eliberat după ce a executat 22 de ani de puşcărie pentru 6 crime violente. El este acum angajat la Primăriei Baloteşti la ADP şi spune că a beneficiat numai de transport gratuit. Excursia a durat o zi, cu plecare dimineaţă şi întoarcerea seara.

Mi-a plăcut enorm ce am văzut. Când eram acolo și vedeam vara la televizor ce e pe la mare, credeam că se filmează anumite locuri unde e frumos, dar ce e urât nu se filmează. Ei bine, nu e așa. Când vezi cu ochii tăi acele lucruri, rămâi 'wow'. N-am avut prea mulți bani la mine, vreo 3-400 de lei, dar au fost suficienți”, povestește Csampar în clipul postat pe rețeaua de socializare.

Fanii de pe TikTok i-au lăsat comentarii violente și s-au întrebat ce caută un criminal la mare.

Am plecat cu mașinile primăriei, nu cu banii lor. Cu autocarele puse la dispoziție. Lumea din comuna Balotești, ca și din alte comune, că primarii sunt băieți buni și au făcut programe sau ce-au făcut ei prin repartizări de oameni săraci și amărâți s-au care muncesc, se duc la mare cu autocarele primăriei, nu pe banii primăriei. De unde are Csampar bani? Păi Csampar nu muncește pe bani, ce muncește pe frunze, pe ce muncește?", a declarat Marius Csampar pentru Antena 3, despre excursia care l-a impresionat atât de tare.

Primarul de la Balotești care a explicat că programul e pentru toți cei care se înscriu fără discriminare. Totul este suportat de la bugetul local, tot din contribuțiile locuitorilor comunei Balotești. Primăria cumpără carburant și asigură mașinile cu care se face transportul.

Marius Csampar a fost condamnat la 100 de ani de închisoare, dar a executat numai 22 de ani din pedeapsă.

Comentarii Facebook