Mămica unui bebeluș de 11 luni, înjurată de asistenta trezită din somn, după ce a mers la spital cu copilul


O mămică a fost înjurată și umilită de o asistentă, după ce a ajuns cu copilul la camera de gardă. Asistenta nu este la prima abatere de genul acesta. 

Tânăra mămică a mers la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani cu bebelușul său în vârstă de 11 luni care avea febră mare. Aceasta a fost întâmpinată la camera de gardă de o asistentă medicală care părea că abia se trezise din somn și care a început să strige și să o înjure pe tânăra mamă

Pentru mine nu era o problemă faptul că ea dormea. Când i-am spus bună dimineaţa, dânsa a trântit uşa şi a început să spună vorbele pe care nu ştiu dacă pot să le spun aici”, a declarat mămica. 

Asistenta nu este la prima abatere de genul acesta

O altă mamă povestește cum a trecut printr-o întâmplare asemănătoare care a avut loc telefonic. Aceasta avea nevoie să ajungă la spital cu copilul, însă răspunsurile primite au determinat-o să caute altă unitate medicală. 

Am sunat la numărul de telefon şi am cerut să mi se dea la UPU Pediatrie, am întrebat dacă este aglomerat şi mi s-a răspuns pe un ridicat că în momentul de faţă este doar un copil, dar nu se ştie cum va fi”, a spus cea de-a doua mamă. 

Asistenta a mai fost sancţionată disciplinar şi în luna octombrie a anului trecut, tot pentru acelaşi motiv

De data aceasta, însă, sancţiunea poate merge până la desfacerea contractului de muncă. „Doamna asistentă a mai fost sancţionat pentru acelaşi motiv, refuz de a aplica tratament. A fost sancţionată anul trecut şi pentru faptul că sunt mai puţin de 12 luni de la această sancţiune se va merge cu propunere de desfacere a contractului de muncă”, a explicat Cristian Bălosu, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului „Sfântul Pantelimon” Focșani, potrivit antena3.ro. 


Comentarii Facebook