Mădălin Voicu, despre muzica din ziua de azi: ”E vai mama noastră ce se întâmplă. E totul praf”


Mădălin Voicu, fiul fostului mare violonist Ion Voicu, a analizat calitatea muzicii din ziua de ani și a concluzionat că este ”praf”.

Eu fiind muzician, s-ar putea să fiu subiectiv. Nu numai muzica, dar în general viața s-a degradat foarte tare. Nu mai există reguli de viață. Inclusiv în muzică.

Ce se cântă acum și ce stiluri se promovează, sunt mai rău decât kitch-urile. Noroc că mai sunt oameni care mai știu să cânte și știu să compună, să facă muzică civilizat și cu profesionalism”, a declarat Mădălin Voicu, pentru fanatik.ro.

Dacă e să discutăm altfel, dacă o luăm global, e vai mama noastră ce se întâmplă, în toate domeniile. Și educațional, social, politic, e totul praf. Acum, exagerând puțin, dacă mă ia Dumnezeu, nu-mi pare rău decât de copii și nepoți. Dar ce se întâmplă acum global, e deja un semi dezastru.

Eu sunt un om care are tot felul de fantezii, îmi plac femeile, mai beau și un șpriț, dar cu limită. Ce se întâmplă acum, cu transformările acestea care nu știu de unde au venit și de ce le promovăm noi. E un fel de asasinat al oamenilor care vor și știu să trăiască viața normală.

De ce se întâmplă lucrurile acestea, probabil că e cineva care programează totul și atunci sigur că rămâi și prost și sărac și amărât și supărat. Se promovează lucrurile absurde, care nu au nicio regulă, sau scop. Sunt total absurde”, a mai spus el.

Acesta a spus că a fost un adolescent rebel, dar ținea la valori.

Am fost un adolescent foarte rebel. Iar în perioada aceea era destul de complicat. Băieții și fetele care erau mai extravaganți, mai ales fetele, că băieții erau mai pămpălăi. Dar fetele erau deschise și pline de chestii care țineau de relații. Dar m-am descurcat bine și le-am făcut față.

Am foarte multe întâmplări amuzante din perioada adolescenței. Eu am avut un cerc de prieteni, care în mare parte s-a pierdut. Dar stăteam zi de zi și ne cunoșteam atât de bine, că eram ca frații. Sigur, s-au întâmplat tot felul de nebunii, întâmplări cu haz. De cele mai multe ori erau imprevizibile”, a mai spus Mădălin Voicu, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook