Ludovic Orban nu exclude o candidatură la preşedinţia României: „Sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării"


Ludovic Orban a anunţat, astăzi, că nu exclude o candidatură la preşedinţia României pentru că „sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării".

Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă", a spus astăzi, la Tecuci, în județul Galați, președintele PNL Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări care viza o eventuală candidatură la președinția României.

Președintele PNL a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării", a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.


Comentarii Facebook