Locul unde îți poți cumpăra o casă de lux cu 5.5 lei. Nu e o glumă, dezvoltatorul are niște condiții pentru viitorii proprietari


Să cumperi o proprietate în aceste vremuri devine tot mai greu, dar există un loc în care poți achiziționa cu doar 5,5 lei. Cei care își doresc să se înscrie în program au de plătit o sumă, dar și de respectat o condiție importantă.

Un dezvoltator din Marea Britanie vinde 100 de locuințe cu doar o liră sterlină, echivalentul a 5,5 lei, însă există și o condiție pentru viitorii proprietari.

Complexul rezidențial Marches se află în Marea Britanie, în orașul Wolverhampton, și este format din 300 de locuințe. Dintre acestea, 100 de locuințe costă, fiecare, doar o liră sterlină, prețul fiind destinat celor care sunt dispuși să le închirieze pe o perioadă de 25 de ani.

Prin plata ratelor lunare, timp de 25 de ani, oamenii au avantajul de a acumula o primă de fidelitate. Astfel, cei care au locuit în casa respectivă timp de 25 de ani, o pot cumpăra, la finalul acestei perioade, cu o liră sterlină.

De asemenea, pentru înscrierea în program, doritorii trebuie să achite o taxă de 1.000 de lire sterline. Aaron Parsons și Tim Perry se numără printre primii locuitori înscriși în program și spun că sunt mulțumiți de alegerea pe care au făcut-o.

Ne-a fost foarte greu să găsim o casă decentă de închiriat. Trăiam într-un apartament social cu un singur pat. Stăteam pe Facebook când am dat peste această reclamă. Ne-am gândit să aplicăm pentru asta, deși mi se părea prea frumos ca să fie adevărat” a spus unul dintre ei, potrivit Daily Mail, citat de observatornews.ro.

Comentarii Facebook