Vineri 2 Decembrie

Locuitorii unui bloc, alertați de fumul gros care provenea de la o oală uitată pe aragaz. Vecina cu pricina, dormea liniștită


Locatarii unui bloc din municipiul Roman au solicitat intervenția pompierilor după ce în clădire au sesizat miros de fum, ulterior dovedindu-se că provenea de la o oală uitată pe aragazul aprins de o femeie în vârstă de 67 de ani.

A uitat oala pe aragaz și a alertat toți vecinii cu fumul gros care ieșea din apartament 

Locatarii unui bloc din municipiul Roman au solicitat intervenţia pompierilor după ce în clădire au sesizat fum, ulterior dovedindu-se că provenea de la o oală uitată pe aragazul aprins de o femeie de 67 ani. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere şi ambulanţa SMURD.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, au pătruns în apartament şi au constatat că fumul provenea de la o oală uitată pe aragazul în funcţiune. În interiorul unei camere, pompierii au găsit o femeie de aproximativ 67 de ani care dormea. Femeia a refuzat asistenţa medicală oferită de echipajul SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, potrivit Agerpres. 

Pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz în același timp în care încercau să o evacueze pe femeia de la care a pornit totul, apoi au acționat prentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat că nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.


Comentarii Facebook