Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, a demisionat. Premierul: E un gest firesc


Premierul Ludovic Orban a declarat că demisia şefului Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, este un gest firesc.

O demisie normală, voi discuta cu domnul ministru de Interne despre numirea unui nou şef al Poliţiei. Cred că e un gest firesc această demisie, cred că a fost rezultatul apariției unor imagini. (...) Important e să identificăm un profesionist, un om care să fie dedicat activităţii, să conducă Poliţia şi să atingă obiectivele pe care le dorim”, a declarat Ludovic Orban miercuri.

Liviu Vasilescu a spus marți că va demisiona din funcția de inspector general al Poliției Române, după scandalul înmormântării lui Emi Pian.

Vă rog să-mi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îndeplinesc sarcinile ce-mi vor fi încredințate”, a declarat Liviu Vasilescu în cadrul unei conferințe de presă la sediul MAI.

Imaginile la care face referire premierul Ludovic Orban sunt cele în care șefi ai Poliției, inclusiv Liviu Vasilescu, au participat la o întâlnire de noapte cu liderii clanului Duduianu, după ce a fost ucis Emi Pian, capul acestui clan, în timpul unei partide de barbut. 

Comentarii Facebook