Lider AUR, Claudiu Târziu, către Mihai Gâdea: ”Inconștientul rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină”


Claudiu Târziu, co-președinte al partidului AUR, l-a atacat dur pe Mihai Gâdea, spunând că e Inconștient ”rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină”, potrivit Aktual24.

Târziu a lansat atacul pe Facebook, după ce miercuri a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei.

Ulterior a editat postarea și a scos apelativele jignitoare la adresa lui Gâdea, dar acestea au fost salvate.

”A fost prima si ultima oara când am mers la emisiunea lui Gâdea. Pierdere de vreme, vorbarie calpa, obraznicie din partea moderatorului, ”jurnalism” de ambuscada”, a mai scris co-președintele AUR.

Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a fost membru al Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie pentru pentru modificarea Constituției și una dintre vocile pro-referendum.

Claudiu Târziu a fost director și fondator al revista Rost, apărută în decembrie 2002, prezentată ca fiind ”o revistă pentru resurecţia naţională şi creştină”, în paginile căreia și-au găsit loc articole de promovare a unor lideri ai Mișcării legionare. Pe blogul propriu, Târziu nu-și ascunde simpatia pentru Corneliu Zelea Codreanu: ”Care adevăr istoric a fost ignorat de Ion Cristoiu cînd l-a portretizat pe Codreanu? Nu era charismatic, incoruptibil şi idealist (sau, mă rog, dacă vreţi, romantic)? Cînd şi ce dovezi sînt că Mişcarea Legionară a pregătit asasinarea în masă a evreilor?”, scrie G4media.

postare-Claudiu-Tarziu-FB.jpg

Comentarii Facebook