Interlopul Fane Văncică, reținut după ce și-a bătut amanta, pe Aeroportul Otopeni! A declarat că el și persoana vătămată „se iubesc”


Interlopul Fane Vancică, filmat în timp ce bate cu bestialitate și îşi umileşte amanta, a fost reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni și dus direct la Audieri. Individul se întorcea din Italia și le-a spus polițiștilor că femeia bătută este sadomasochistă și îi place să fie agresată.

Victima însă nu mai poate depune plângere și asta deoarece imaginile care au apărut zilele trecute pe rețelele sociale au fost filmate în luna mai, iar conform Codului Penal, aceasta putea depune o plângere în termen de trei luni, termen care a expirat. 

La data de 01 septembrie, ora 22:15, Secția 16 Poliție a fost informată de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă București cu privire la faptul că numitul Niță Cami, zis Fane Vancică, se află în custodia acestora. A fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, fiind condus la sediul Secției 16 Poliție, unde a fost audiat. Totodată i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție, emis pe numele său, în data de 30 august. 

Acesta a declarat, în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată „se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”, notează Antena 3. 

Scandalurile inventate şi provocările la limita legii fac parte, în ultima perioadă, din arsenalul interlopilor care au ajuns influenceri pe TikTok, acolo unde fac live-uri şi concursuri ce sunt urmărite de zeci de mii sau chiar sute de mii de tineri, în special copii. 

Comentarii Facebook