Încă o femeie omorâtă de un câine. Animalul fusese adoptat de la Autoritatea Pentru Supravegherea și Protecția Animalelor


Un bărbat din Sectorul 3 din București a anunțat poliția, luni, 20 februarie, că o femeie este mușcată de un câine într-o curte. Victima a murit la scurt timp după ce medicii au ajuns la ea.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii.

Citește și: Medicii au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini! Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit unor surse, tatăl femeii adoptase câinele acum patru luni, de la ASPA. Bărbatul l-a dus într-un imobil din Sectorul 3, unde are sediul unei firme de construcții. Femeia se ducea ocazional să-l ajute și să-i dea de mâncare animalului.


Comentarii Facebook