Medicii au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini! Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei


Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. Din primele informații se pare că, în urma atacului brutal al maidanezilor, femeia ar fi murit după ce i-a fost secționată artera femurală. Atenție, urmează detalii cu puternic impact emoțional!

Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au precizat surse judiciare pentru Gândul

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital.

ana.jpeg

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător. Echipa sportivă la care Ana era membră a postat un mesaj de condoleanțe pe aceeași rețea de socializare.

Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare).....Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoaștere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont București.

Comentarii Facebook