Împușcături în fața unui restaurant. Un bărbat a tras cu arma asupra unui cunoscut, după ce a fost ameninţat cu cuţitul


Un barbat de 35 de ani a fost impuscat de un altul de 31 in fata unui restaurant din Timisoara, cu un pistol cu bile. Politistii i-au dus pe amandoi la audieri.

Un bărbat a tras cu pistolul asupra altei persoane în fața unui restaurant din Timișoara. Incidentul a avut loc miercuri, 28 decembrie, și a fost anunțat la 112. 

Potrivit IPJ Timiș, „în jurul orei 16:35, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui restaurant de pe stada Simion Bărnuțiu din municipiu, un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani (pe care îl cunoștea) ar fi tras asupra lui cu un pistol cu bile”.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 31 de ani fiind imobilizat și dezarmat, au mai anunțat reprezentanții IPJ. Pistolul este deținut legal, iar în urma atacului nu au fost persoane rănite.

Ambii bărbați au fost duși la sediul secției pentru audieri. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă neletală fără drept, au precizat cei de la IPJ Timiș.


Comentarii Facebook