Imagini șocante. Un băiat de 17 ani a fost bătut crunt de un taximetrist pentru că nu avea suficienți bani să plătească cursa - VIDEO


Un moment șocant a fost filmat la Craiova, un adolescent de 17 ani a fost snopit în bătaie de un taximetrist. Băiatul a fost bătut pentru că nu a avut suficienți bani pentru a plăti cursa.

Taximetristul a adus tânărul de 17 ani, din Caracal în Craiova, însă, în momentul în care a ajuns la destinație, minorul i-a spus că nu are bani suficienți să achite cursa. 

În acel moment, șoferul de taxi s-a enervat, l-a dat jos din mașină, l-a pus la pământ și a început să-l lovească puternic cu o bâtă. Mai mulți șoferi au observat întreaga scenă și au început să claxoneze insistent, abia atunci taximetristul s-a oprit și l-a lăsat la pământ pe adolescent. Ulterior, agresorul s-a urcat în mașină și a plecat.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, însă tânărul a refuzat să primească îngrijiri medicale, dar și să depună plângere, de teamă. Autoritățile însă au demarat o anchetă, au întocmit și un dosar penal și încearcă să-l identifice pe taximetristul agresiv. 


Comentarii Facebook